à la carte

Entrances
Foie gras de canard, chutney d’oignons
Duck foie gras
12€

onion chutney

Foie gras de canard, poêlé aux pommes
Duck foie gras
17€

pan-fried apples

Terrine de canard, et piquillos
Duck terrine
13€

and piquillos

Duck rillettes
10€
Cœur de sucrine, piquillos et boule de Lille
Sweetcorn Heart
8€

piquillo peppers and Lille boule

Dishes

(all dishes at the price Fast Duck Monday to Friday 12 p.m. – 2:30 p.m.) – 16,5€

Un-demi Magret de canard
½ duck breast
24€

(+7 euros for whole duck breast)

Cuisse de canard confite
Confit duck leg
24€
Burger de canard French Paradox
French Paradox duck burger
19€

(+1.50 euros bacon supplement)

Parmentier à l’effiloché de canard
Shredded Duck Parmentier
19€

green salad

Roasted Eggplant
18€
Champagne
Selection

Our champagnes

Champagnes by the glass
JM Seleque
9€

– Cuvée French Paradox – Extra Brut

Brunot Paillard
13€

– First Cuvée – Extra Brut

Olivier Bonville
14€

– Odysée 319, Grand Cru – Brut

Olivier Bonville
13,5€

– Rosé – Odyssey 319

Bruno Paillard
15€

– Rosé – First Cuvée

Desserts
Mousse au chocolat façon bocuse
Chocolate mousse
9€

Bocuse style

Deconstructed Lemon Tart
9€

lemon basil sorbet

Cheesecake Citron
Lemon Cheesecake
10€
Île flottante
Floating Island
9€
Reserve a table
Close
Close